Nexus 6 luierapp
NIEUW
LuierSite introduceert LuierApp!

We hebben de eerste luier app van Nederland gelanceerd!
Vergelijk nu snel en eenvoudig luieraanbiedingen op je smartphone en tablet met LuierApp!

Android iOS
10

Amazon.de luiers aanbiedingen

Amazon.de

Amazon is een Amerikaanse online shop. Het bedrijf is opgericht in 1994 en was één van de eerste grote bedrijven die producten verkocht via het internet. In eerste instantie werden er alleen boeken verkocht, maar later werd het assortiment uitgebreid. Amazon heeft een aantal internationale vestigingen, waaronder één in Duitsland. Vanuit Nederland is het bestellen bij AMAZON.DE een fluitje van een cent en zijn de verzendkosten niet hoger dan bij een webshop in Nederland. Een goede reden om deze winkel toe te voegen aan onze site waardoor jij alle luierprijzen kunt vergelijken en niet teveel te betaalt voor luiers.

Verzendkosten en levertijden
Standaard € 3,99 verzendkosten. Vanaf € 29,- is verzending gratis.

Bezoek webshop

Amazon.de luier-prijzen

Geen luiers gevonden. Pas je zoekfilters aan.

Amazon.de ervaringen en vragen

Star full Star full Star full Star full Star full
Reinier05 maart 2017 11:19

Sinds we Amazon.de hebben leren kennen is er een wereld voor ons opengegaan en hebben we al honderden euro's bespaard. Niet alleen Pampers luiers zijn vaak spotgoedkoop maar dat geldt ook voor andere babyproducten en electronica. Vaak tientjes goedkoper dan de laagste prijs bij een Nederlandse webwinkel. Om wat voorbeelden te noemen: Pamper Simply Dry luiers voor omgerekend 0,17 euro per luier. Een Baby Dan Angel kinderstoel voor 50 euro (100+ euro hier). Een Baby Dan Guard Me traphekje voor 50 euro (70 euro hier). Een Bosch afkortzaag voor 120 euro (175 euro hier). Een draadloze Logitech gaming muis voor 45 euro (70 euro hier). Allemaal met gratis verzendkosten.

Ook retourneren is gratis. Ik heb onlangs nog wat teruggestuurd en dezelfde dag dat ik het pakket op de post deed kreeg ik het geld al teruggeboekt op mijn rekening. Bizar! Qua levertijd moet je rekenen op 4 a 5 werkdagen dus dat is het enige nadeel dat ik kan verzinnen. O ja let ook op met het bestellen van elektrisch kinderspeelgoed want mijn zoon speelt nu met een Duitstalige brandweerwagen :)

Ook belangrijk om te weten: De gratis verzendkosten boven de 29 euro geldt alleen voor producten aangeboden door Amazon zelf. Er worden ook producten verkocht door andere verkopers en dan betaal je vaak wel verzendkosten. En de prijzen veranderen constant dus sta niet raar te kijken als hetzelfde product een week later opeens 20 euro duurder is.

Amazon is een topwinkel dus doe er je voordeel mee!

Star full Star full Star full Star full Star full
Qian14 maart 2017 14:58

De beste website voor ons als er geen aanbieding is in NL voor pampers! Gewoon goedkoop(er).. veel soorten, veel merken, en als je een product kijkt, zie je ook meteen veel soortgelijk producten. Veel keuzen, en zeker een user vriendelijk website!

Star full Star full Star full Star full Star full
Marjola30 april 2017 10:11

Ik kende amazon niet tot ik hem tegenkwam op deze website. Beetje spannend maar toch besloten om er een pakket pampers luiers te bestellen en geen spijt van gehad. Het duurde wat langer voordat mijn pakket bezorgt werd maar verder ging alles prima en gratis verzending. Inmiddels heb ik er ook een baby champ bestelt voor een goedkope prijs. Ik ga zeker vaker bestellen bij amazon.

Groetjes,

Marjola

Remove stars inactive Star empty Star empty Star empty Star empty Star empty