Nexus 6 luierapp
NIEUW
LuierSite introduceert LuierApp!

We hebben de eerste luier app van Nederland gelanceerd!
Vergelijk nu snel en eenvoudig luieraanbiedingen op je smartphone en tablet met LuierApp!

Android iOS
10

Bumblies luiers & aanbiedingen

Bumblies

Ook Superunie, waar onder andere Deen, Hoogvliet, Spar, Vomar, Jan Linders, COOP, Poiesz en Boni onder vallen, heeft uiteraard een huismerk luier: Bumblies. Huismerk luiers zijn over het algemeen wat goedkoper dan de A-merk luiers. Of ze even goed zijn? Daar zijn net zoals bij alle andere merken de meningen over verdeeld. Iedereen zijn eigen voorkeur toch? Het credo van Bumblies is: Niet vochtdoorlatend, wel luchtdoorlatend!


Soorten Bumblies luiers


Bumblies luiers prijsvergelijker

Geen luiers gevonden voor Bumblies. Pas je zoekfilters aan.

Bumblies ervaringen en vragen

Star full Star full Star full Star full Star full
Lizet19 februari 2018 17:20

5 jaar geleden waren de Bumblies een regelrechte ramp, maar nu zijn ze top! Onze kids lekken er nooit door, ze sluiten goed en de lipjes scheuren nooit.

Nu weer overgestapt op Bumblies na jaren de Etos luiers gebruikt te hebben (eerst als gastouder en later voor mjjn eigen kinderen), maar die zijn achterlijk veel in prijs gestegen sinds Woezel & Pip erop staan, kwaliteit is onveranderd goed.

Angelique22 mei 2018 08:58

Ik gebruik de bumblies omdat mijn zoontje snel doorlekte met Kruidvat of pampers luiers. prima luiers de bumblies alleen nu heb ik de 3 laatste pakken gekocht met productie datum 2017 en dat zijn helaas hele andere luiers dan de eerste paar pakken van bumblies. Ik vond de eerste veel prettiger. En de supermarkt waar ik ze kocht die hebben al 2 weken geen bumblies nr 1.

Remove stars inactive Star empty Star empty Star empty Star empty Star empty