Nexus 6 luierapp
NIEUW
LuierSite introduceert LuierApp!

We hebben de eerste luier app van Nederland gelanceerd!
Vergelijk nu snel en eenvoudig luieraanbiedingen op je smartphone en tablet met LuierApp!

Android iOS

De LuierSite Widget

Integreer eenvoudig de complete prijsvergelijker van LuierSite in jouw eigen website!


Heb je een eigen website of blog en lijkt het je leuk om onze luier prijsvergelijker daar aan toe te voegen? Dan hebben we goed nieuws want dat is niet alleen mogelijk maar ook nog eens super eenvoudig!

We hebben hier een widget voor ontwikkelt die je met 1 regel code op je website kunt plaatsen. Hij past zijn formaat automatisch aan (100% responsive) dus je kunt zelf bepalen of je hem groot of klein op je website toont.

De HTML code
Kopieer de onderstaande regel HTML code en plak deze in de broncode van jouw website of blog.

<iframe height="100%" width="100%" frameborder="0" style="border: 0;" src="https://www.luiersite.nl/widget" allowfullscreen></iframe>

De widget neemt automatisch het formaat aan van het blok (meestal een <div>) waarin hij geplaatst wordt. Het is daarom belangrijk om te zorgen dat dit blok een width en een height heeft.

Voorbeeld
Hieronder zie je de HTML code en het resultaat van de widget geplaatst een <div> met max-width van 1000px, een height van 500px en een rode border om laten zien waar de <div> zit.

<div style="max-width: 1000px; height: 500px; border: 1px solid red;">
    <iframe height="100%" width="100%" frameborder="0" style="border: 0;" src="https://www.luiersite.nl/widget" allowfullscreen></iframe>
</div>

Bij vragen of problemen kun je hieronder een reactie plaatsen.


Vragen en reacties

Remove stars inactive Star empty Star empty Star empty Star empty Star empty