Nexus 6 luierapp
NIEUW
LuierSite introduceert LuierApp!

We hebben de eerste luier app van Nederland gelanceerd!
Vergelijk nu snel en eenvoudig luieraanbiedingen op je smartphone en tablet met LuierApp!

Android iOS

Huggies Ultra Comfort Newborn aanbiedingen

Het is een poos geleden dat Huggies luiers verkocht op de Nederlandse markt. Sinds kort kun je de billen van je kleintje weer voorzien van Huggies luiers. Het bekende merk komt met 3 verschillende luiers: Huggies Ultra Comfort Newborn, Huggies Ultra Comfort en Huggies Ultra Comfort Pants.

De afgelopen tijd verkocht Huggies wel luiers op de Nederlandse markt, maar dit waren slechts de luier-pyamabroekjes van DryNites Boy/Girl en de zwemluiers van Little Swimmers. Voor de allerkleinste kontjes heeft Huggies nu de Huggies Ultra Comfort Newborn luiers op de markt gebracht. Deze zijn te koop in de maten 1 en 2. De nieuwe Huggies Ultra Comfort Newborn luiers zorgen ervoor dat de huid van je kleintje net zo zacht blijft als toen hij/zij net geboren was. De Ultra Comfort Newborn luiers zijn voorzien van speciale zachte kussentjes die het vocht en vloeibare ontlasting supersnel absorberen. Dit noemt Huggies de Dry Touch Technologie. Hierdoor blijft de huid van je kleintje schoon en is het te allen tijde beschermd.

De luier is voorzien van een speciale binnenzak/binnenvoering die ervoor zorgt dat de luier niet gaat lekken. Doordat de Huggies Ultra Comfort Newborn luier gemaakt is van ademend materiaal, is de kans dat het binnenin de luier gaat broeien minimaal. De tailleband is gemaakt van elastisch materiaal, zodat je kleintje zich altijd vrij kan bewegen en de luier niet snel zal knellen. Tot slot heeft de Ultra Comfort Newborn luier ook een vochtigheidsindicator. Hiermee zie je meteen wanneer de luier vol zit en je de luier moet verschonen.

Heb jij de Huggies Ultra Comfort Newborn luiers al geprobeerd? Laat ons (en andere ouders) hieronder weten wat je er van vindt!

Foto's

Luiersoort
Luiers

Maten
1 Newborn (2-5 kg), 2 Mini (3-6 kg)


Huggies Ultra Comfort Newborn prijsvergelijker


Huggies Ultra Comfort Newborn ervaringen en vragen

Remove stars inactive Star empty Star empty Star empty Star empty Star empty