Nexus 6 luierapp
NIEUW
LuierSite introduceert LuierApp!

We hebben de eerste luier app van Nederland gelanceerd!
Vergelijk nu snel en eenvoudig luieraanbiedingen op je smartphone en tablet met LuierApp!

Android iOS

Happy Bella Baby Happy aanbiedingen

Bella Happy Baby is het luier-merk van Happy. Bella Happy Baby bestaat sinds 1993, toen er twee varianten op de markt kwamen: voor jongens en voor meisjes. In de loop der jaren is er veel veranderd.

De Bella Happy Baby luiers kenmerken zich momenteel door de volgende features:
- De aanwezigheid van de zogenaamde ‘superabsorbents’. Dit is poeder dat vocht in gel kan veranderen. Dit zorgt ervoor dat de Bella Happy Baby luiers zeer veel vocht op kunnen nemen en dus superabsorberend zijn. Het kan zijn dat er tijdens het verschonen wat gel op de babyhuid blijft zitten. Dit kan eenvoudig worden schoongemaakt met een doekje of met water.

- Het Early Care System: een combinatie van specifieke kenmerken die belangrijk zijn voor de zeer gevoelige huid van de allerkleinsten. De luier is gemaakt van zeer zacht materiaal dat zacht en vriendelijk is voor de huid. De luier voelt als het ware als het zachtste ondergoed. Doordat de buitenkant gemaakt is van ademend materiaal zal het binnenin de luier niet gaan broeien, wat huidirritatie voorkomt. Dit wordt Air Flow Technology genoemd. Tot slot zorgt een plasindicator ervoor dat je precies kunt zien wanneer je kleintje de luier heeft volgeplast. Maar je herkent het plas-huiltje van je kleintje toch ook al wel?

- Het 360-graden Comfort System: een combinatie van specifieke kenmerken die er voor zorgen dat je kleintje zich ook met een luier aan goed kan bewegen. Je kleintje gaat in de loop der tijd steeds meer bewegen. Een luier moet er niet alleen zorgen dat je kleintje droog blijft, hij moet daarnaast ook comfortabel zitten en er voor zorgen dat je kleine man of vrouw zich optimaal kan bewegen. De elastische elementen (3D Flexi System) van de luier zorgen hiervoor. De luier is voorzien van een speciale laag (de Quick Dry laag) die het vocht snel absorbeert en verdeelt over de gehele luier.

De Bella Happy Baby luiers voor de allerkleinsten (maat 0, 1 en 2) zijn daarnaast voorzien van een zogenaamde Premium-Dry laag die niet alleen urine, maar ook vloeibare ‘number 2’s’ van je kleintje zo snel mogelijk opneemt. Tevens hebben deze luiers een inkeping bij de navel, zodat de zeer gevoelige huid rond de navel vrij is en de kans op irritatie minimaal is.

Foto's

Luiersoort
Luiers

Maten
0 Before Newborn (0-1 kg), 1 Newborn (2-5 kg), 2 Mini (3-6 kg), 3 Midi (5-9 kg), 4 Maxi (8-18 kg), 4+ Maxi+ (9-20 kg), 5 Junior (12-25 kg), 6 Extra Large (16-30 kg)


Happy Bella Baby Happy prijsvergelijker


Happy Bella Baby Happy ervaringen en vragen

Remove stars inactive Star empty Star empty Star empty Star empty Star empty