Nexus 6 luierapp
NIEUW
LuierSite introduceert LuierApp!

We hebben de eerste luier app van Nederland gelanceerd!
Vergelijk nu snel en eenvoudig luieraanbiedingen op je smartphone en tablet met LuierApp!

Android iOS

Pampers Premium Protection aanbiedingen

Pampers Premium Protection is zowel een lijn binnen de Pampers familie, als een soort Pampers. Binnen de Pampers Premium Protection lijn vallen momenteel de New Baby, New Baby Sensitive en Active Fit. Daarnaast zijn er ook de normale Pampers Premium Protection, waarvan je hieronder de prijzen kunt vinden. De Premium Protection luiers zijn beschikbaar vanaf maat 4. Voor de kleinere maten verwijzen we je graag door naar de Pampers Premium Protection New Baby.

De Pampers Premium Protection luiers worden gekenmerkt door de zachtheid van zijde (de luier bevat zelf geen zijde), 3 absorberende banen die het vocht gelijkmatig over de luier verdelen, een absorberende laag die het vocht weghoudt van de huid van je kleintje, een urine-indicator (handig als je nog niet zo bedreven bent in het herkennen van een plasluier) en flexibele zijkanten die zorgen voor comfort en er voor zorgen dat de luier op zijn plaats blijft. Check de prijzen van Pampers Premium Protection hieronder.

Foto's

Luiersoort
Luiers

Maten
0 Micro (1,5-2,5 kg), 1 New Born (2-5 kg), 2 Mini (4-8 kg), 3 Midi (6-10 kg), 4 Maxi (9-14 kg), 4+ Maxi+ (10-15 kg), 5 Junior (11-16 kg), 5+ Junior+ (12-17 kg), 6 Extra Large (13-30 kg)


Pampers Premium Protection prijsvergelijker


Pampers Premium Protection ervaringen en vragen

Star full Star full Star full Star full Star half
Anna 197915 mei 2017 21:19

Ik ben zeer tevreden over de Premium Protection luiers. Ze zijn wel wat duurder dan bijvoorbeeld luiers van een eigen merk maar ze zijn het wel waard. Gewoon een goede aanbieding afwachten en dan veel inslaan. Wehkamp heeft wel eens 50% korting op Pampers.

Remove stars inactive Star empty Star empty Star empty Star empty Star empty