Nexus 6 luierapp
NIEUW
LuierSite introduceert LuierApp!

We hebben de eerste luier app van Nederland gelanceerd!
Vergelijk nu snel en eenvoudig luieraanbiedingen op je smartphone en tablet met LuierApp!

Android iOS
9

Pampers Sleep & Play aanbiedingen

Pampers Sleep&Play luiers werden in Nederland verkocht onder de naam Pampers Simply Dry, maar begin 2017 heeft Pampers besloten de naam te veranderen: Pampers Sleep&Play.

Net zoals de Pampers Simply Dry zijn de Pampers Sleep&Play de goedkoopste luiers van Pampers. Dat betekent echter niet dat ze qua kwaliteit onderdoen voor de andere varianten van Pampers. Of heb jij hier andere ervaringen mee? De Pampers Sleep&Play luiers met dubbele absorberende laag houden je kleintje zowel overdag als ’s nachts goed droog. De rekbare zijkanten zorgen er voor dat de luier goed aansluit en ook de anti-lekrandjes zorgen er voor dat de luier niet doorlekt. Uiteraard zijn ook de Sleep&Play luiers voorzien van vrolijke afbeeldingen. Goede kwaliteit voor een lage prijs dus!

Foto's

Luiersoort
Luiers

Maten
2 Mini (3-6 kg), 3 Midi (4-9 kg), 4 Maxi (7-18 kg), 4+ Maxi+ (9-18 kg), 5 Junior (11-25 kg), 6 Extra Large (15-30 kg)


Pampers Sleep & Play prijsvergelijker


Pampers Sleep & Play ervaringen en vragen

Star full Star full Star full Star full Star half
Tweeling-moeder13 maart 2017 21:08

De Pampers Sleep&Play zijn prima luiers. Ik merk eerlijk gezegd weinig verschil met de duurdere Pamper-merken. Ik heb maar 1 pak gebruikt (Ik heb ze gekregen) maar ik overweeg zeker om deze nog een keer te kopen. Even de aanbiedingen hier in de gaten houden haha

Reinier14 maart 2017 19:46

Ter informatie, deze Pampers Sleep & Play luiers zijn hetzelfde als Pampers Simply Dry. Het is gewoon een andere naam bedoeld voor een ander afzetgebied.

BB 27 januari 2019 09:25

Ik vind sleep & play luiers super luiers, ze sluiten goed aan en onze zoon heeft geen lekkage meer gehad sinds we ze gebruiken. tip: koop ze bij de action, daar kosten 41 stuks 5,95 ( maat 3 )

Remove stars inactive Star empty Star empty Star empty Star empty Star empty