Nexus 6 luierapp
NIEUW
LuierSite introduceert LuierApp!

We hebben de eerste luier app van Nederland gelanceerd!
Vergelijk nu snel en eenvoudig luieraanbiedingen op je smartphone en tablet met LuierApp!

Android iOS
9

Etos Woezel & Pip luiers aanbiedingen

Etos luiers zijn er in alle maten, van maat 1 voor de net geboren ukkies tot maat 6 voor de wat grotere kids die nog moeite hebben om droog te blijven. De kleinste luiers van Etos (maat 1 en 2) hebben een zogenaamde verschoningsindicator. Mocht je in al je onervarenheid niet voelen dat de luier vol zit (mocht je wat ruiken hoef je niet op de indicator te kijken) of wanneer je het plashuiltje van je kleintje nog niet herkent, dan is de verschoningsindicator een uitkomst. Deze wordt blauw als het tijd is om de luier te wisselen. Deze kleinste maatjes hebben ook een naveluitsparing. Dit zorgt er voor dat de navel vrij blijft zodat deze verder in kan drogen. De luiers zijn allemaal dun, wat de bewegingsvrijheid van je kleintje ten goede komt. De luiers absorberen goed en het ultra zachte droogheidslaagje beschermt de tere babyhuid. Verder is de buitenkant van de luier luchtdoorlatend, waardoor de kans op broeien wordt verkleind. De anti-lekrandjes en aansluitend beenelastiek zorgen er voor dat de inhoud ook daadwerkelijk in de luier blijft (fijn voor het kind, maar nog meer voor de ouders).

Foto's

Luiersoort
Luiers

Maten
1 New Born (2-5 kg), 2 Mini (3-6 kg), 3 Midi (4-9 kg), 4 Maxi (7-18 kg), 4+ Maxi+ (9-20 kg), 5 Junior (12-25 kg), 5+ Junior+ (13-27 kg), 6 Extra Large (16-30 kg)


Etos Woezel & Pip luiers prijsvergelijker


Etos Woezel & Pip luiers ervaringen en vragen

Star full Star full Star full Star full Star half
Joris17 maart 2017 12:12

Kwalitatief goede luiers voor overdag tegen een scherpe prijs! En vergeet de Etos babyzegels niet waarmee je met een volle kaart gratis Vitamine of andere babyproducten kunt 'kopen'.

Remove stars inactive Star empty Star empty Star empty Star empty Star empty