Nexus 6 luierapp
NIEUW
LuierSite introduceert LuierApp!

We hebben de eerste luier app van Nederland gelanceerd!
Vergelijk nu snel en eenvoudig luieraanbiedingen op je smartphone en tablet met LuierApp!

Android iOS
9.6

Pampers Baby Dry aanbiedingen

Pampers Baby Dry is een nachtluier met 3 absorberende banen. Deze banen zorgen ervoor dat het vocht (lees: plas) gelijkmatig wordt verdeeld over de luier. De luier voelt zacht aan en de aanwezige microporiën zorgen ervoor dat damp uit de luier ontsnapt zodat de huid droog blijft. De flexibele zijkanten zorgen ervoor dat de luier als gegoten zit. Zogenaamde microparels kunnen wel 30 keer hun eigen gewicht vasthouden. Je zult elke morgen zeggen ´zo´n zware luier heeft hij/zij nog nooit gehad!', terwijl de luier niet is doorgelekt. Voor de grote plassers zijn er ook '+ maatjes' beschikbaar.

Foto's

Luiersoort
Luiers

Maten
2 Mini (4-8 kg), 3 Midi (6-10 kg), 4 Maxi (9-14 kg), 4+ Maxi+ (10-15 kg), 5 Junior (11-16 kg), 5+ Junior+ (12-17 kg), 6 Extra Large (13-18 kg), 7 Extra Large (15-30 kg), 8 Extra Large (17-30 kg)


Pampers Baby Dry prijsvergelijker


Pampers Baby Dry ervaringen en vragen

Star full Star full Star full Star full Star half
Cindy23 februari 2017 17:02

Star full Star full Star full Star full Star full
Qian14 maart 2017 14:52

Bijna iedereen denkt dat dit de beste luier is in de nederlands markt, er is ook reden voor. HIj absobeert goed, na een nacht slapen (+-11uur), blijft mijn zon's billen nogsteeds redelijk droog. De pasvorm is ook heel goed, er zit veel elastis bij de taille en de benen, makkelijk voor ouders om open/dicht te doen, makkelijk voor kinderen om te bewegen. De material voelt heel zacht, zachter dan andere luiers die ik heb geprobeerd. Ik geloof dat dit een van de redens is dat pampers populair is. Ik ben alleen geen fan van de prijs, dus ik koop alleen als er aanbieding is. Mijn zon heeft geen gevoelige huid, Pampers dry is prima. Maar van wat ik weet, er zijn nog beter (duurder) luiers. "Merries" die uit Japan komt hebben wij ook geprobeed. Hij kost twee keer zo veel, veel groter dan pampers, ietje dikker, absobeert heel goed, maar er zit weinig elastis in, dus voelt niet zo soeple. En hij is alleen te koop op aliexpress en Amazon van wat ik weet, nichemarkt.

Reinier14 maart 2017 14:54

Hoi Qian. Die Merries luiers uit Japan klinken ook interessant. Ik ga kijken of we deze ook toe kunnen voegen aan de website en de prijsvergelijker. Goede tip!

Star full Star full Star full Star full Star full
Joris17 maart 2017 12:15

De luier voor 's nachts. Absorbeert een grote hoeveelheid vocht waardoor je deze luier, zonder doorlek problemen, een hele nacht (12 uur) kunt aan laten.

Star full Star full Star full Star full Star full
Renee22 maart 2017 21:30

Zojuist Baby Dry bestelt bij Voordeeldrogisterij die ik via deze website vond. Wist niey eens dat deze winkel bestond, maar zAG er wel betrouwbaar uit. Je krijgt zelfs extra korting als je meer bestelt. Ben benieuwd.

Remove stars inactive Star empty Star empty Star empty Star empty Star empty