Nexus 6 luierapp
NIEUW
LuierSite introduceert LuierApp!

We hebben de eerste luier app van Nederland gelanceerd!
Vergelijk nu snel en eenvoudig luieraanbiedingen op je smartphone en tablet met LuierApp!

Android iOS
9.6

Pampers Simply Dry aanbiedingen

Pampers Simply Dry is de (zoals Pampers het zelf zegt) 'Pamper met een gezinsvriendelijk prijsje'. De Pampers Simply Dry zijn dus over het algemeen de goedkoopste variant van Pampers, maar bieden wel de vertrouwde droogheid. De Pampers Simply Dry hebben elastische 'FLEX' zijkanten waardoor jouw kleintje zich lekker kan bewegen, en een Extra Dry laagje dat nog meer vocht opneemt. Grote prestaties voor een klein prijsje dus!

Foto's

Luiersoort
Luiers

Maten
3 Midi (4-9 kg), 4 Maxi (7-18 kg), 4+ Maxi+ (9-20 kg), 5 Junior (11-25 kg), 6 Extra Large (15-30 kg)


Pampers Simply Dry prijsvergelijker

Geen luiers gevonden voor Pampers Simply Dry. Pas je zoekfilters aan.

Pampers Simply Dry ervaringen en vragen

Star full Star full Star full Star full Star full
Reinier26 februari 2017 16:07

Pampers Simply Dry zijn uitstekende luiers. Ik merk er niks van dat het "budget" luiers zijn van Pampers. Ze passen goed, absorberen erg goed en lekken zelden door. Mijn zoon heeft eigenlijk nooit last van luieruitslag. Het enige dat ontbreekt is de urine indicator dus je moet op gevoel beslissen of de luier verschoont moet worden maar dat vind ik geen probleem. Kortom Simply Dry zijn goede betaalbare Pampers luiers!

Tweeling-moeder13 maart 2017 20:22

Ik hoop dat iemand me kan helpen met de volgende vraag: Wat is het verschil tussen Pampers Simply Dry en Pampers Sleep&Play? Ik heb onlangs een pakket Pampers Sleep&Play gekregen, maar ik heb ze nog nooit eerder gezien. Ik ken de oranje verpakking wel, maar die heet in Pampers Simply Dry. Wat is het verschil?

Lennard - LuierSite13 maart 2017 20:42

Beste Tweeling-moeder, bedankt voor je reactie. Ik heb even voor je nagezocht wat het verschil is tussen Pampers Simply Dry en Pampers Sleep&Play. Er is geen verschil tussen deze luiers. In Nederland worden ze verkocht onder de naam Simply Dry en in andere landen als Sleep&Play. De Pampers Sleep&Play zijn niet te koop in de supermarkt, maar je kunt ze wel online bestellen bij verschillende webshops. We hebben de Pampers Sleep&Play meteen toegevoegd aan ons overzicht, zodat je meteen kunt zien wat ze kosten en waar ze in de aanbieding zijn. Wat is jouw mening over de Sleep&Dry? Ben je er tevreden mee? We horen het graag van je als reactie bij de Pampers Sleep&Play luiers :-)

Star full Star full Star full Star full Star half
Qian14 maart 2017 14:28

Deze luier blijft onze eerst keuze voor als er geen aanbieding is van Pamper. Door zijn zeker viendelijke prijs en echt Pamper kwaliteit, ik heb niks te klagen. Wij kopen ook alleen op Amazon als wij deze luier kopen, scheelde weer met Nederlands prijs. Net zo als wat Reinier zegt, de urine indicator is er niet, maar zonder the mooie blauwe steepje, weten ik toch wanneer moet ik mijn zon verschonen. De indicator werkt om je te pushen om meer luiers te gebruiken van mijn gevoel (hij is nooit niet blauw!). Dus ik kijk daar ook nooit.

Remove stars inactive Star empty Star empty Star empty Star empty Star empty