Nexus 6 luierapp
NIEUW
LuierSite introduceert LuierApp!

We hebben de eerste luier app van Nederland gelanceerd!
Vergelijk nu snel en eenvoudig luieraanbiedingen op je smartphone en tablet met LuierApp!

Android iOS

De verschillende soorten Pampers

De verschillende soorten Pampers

Het assortiment Pampers wisselt nogal eens. Model A wordt vervangen door model B, of de naam van het model dat je gewend bent verandert opeens. Welke verschillende soorten Pampers zijn er nu te koop? En wat zijn de verschillen tussen deze soorten Pampers? Wij hebben dit voor je uitgezocht en we hebben de verschillende soorten Pampers voor je op een rijtje gezet.

Let op: Deze post is verouderd. De post met de nieuwste soorten Pampers vind je hier

De soorten Pampers die je momenteel nog op de Nederlandse markt ziet zijn:
* Pampers Premium Protection, bestaande uit:
- Pampers Premium Protection New Baby
- Pampers Premium Protection New Baby Sensitive
- Pampers Premium Protection
- Pampers Premium Protection Active Fit

* Pampers Baby Dry
* Pampers Baby Dry Pants
* Pampers Sleep&Play
* Pampers Underjams Boys
* Pampers Underjams Girls

We hebben de bovenstaande soorten Pampers aanklikbaar gemaakt, zodat je meteen de laagste prijs kunt checken van deze modellen.

Bekende soorten Pampers die niet meer te koop zijn, zijn bijvoorbeeld de Pampers New Baby, Pampers Easy up en de Pampers Simply Dry. Het kan overigens best zijn dat je nog oude of andere soorten Pampers tegenkomt. Dit kunnen oude voorraden zijn, maar het kan ook import zijn uit een ander land. De soorten Pampers kunnen namelijk per land verschillend zijn. Omdat sommige soorten Pampers nog wel te koop zijn bij sommige webshops, zul je deze nog steeds bij ons vinden.

We geven je hieronder een korte omschrijving van de verschillende soorten Pampers die er momenteel in Nederland te koop zijn.


Pampers Premium Protection
Pampers Premium Protection is het enige model van Pampers dat in alle maten beschikbaar is. Binnen de Premium Protection lijn vind je verschillende modellen. In de maten -1, 0, 1, 2 en 3 heten deze Pampers Premium Protection New Baby. De maten 4,5 en 6 heten gewoon Pampers Premium Protection. De Pampers Premium Protection New Baby beschikken over een naveluitsparing en een plasindicator. De eerste zorgt ervoor dat de luier niet in aanraking komt met de gevoelige huid rond de navel, en de plasindicator helpt papa en mama bij de identificatie van een potentiele verschoonbeurt. Handig toch? De Pampers Premium Protection zijn gemaakt van zijdezacht materiaal en de 3 absorberende banen in de luier zorgen ervoor dat het vocht gelijkmatig wordt verdeeld, en de zachte toplaag neemt de urine en de vloeibare ontlasting op.

Heeft je kleintje een gevoelige huid, dan kun je wellicht kiezen voor de Pampers Premium Protection New Baby Sensitive. Dit zijn dezelfde luiers als de Premium Protection New Baby, maar met extra huidverzorgende bestanddelen.

Binnen de Premium Protection lijn vind je ook nog de Pampers Premium Protection Active Fit. Deze luiers zijn speciaal bestemd voor de kleintjes die al wat actiever worden en al wat meer aan het spelen toe zijn. Het speciale 3-way fit systeem zorgt ervoor dat de luier goed aansluit bij de benen, billen en buik, zodat je kleintje vrij kan spelen en je je niet druk hoeft te maken dat er per ongeluk iets uit de luier verdwijnt wat er eigenlijk in had moeten blijven zitten. De absorerende banen met microparels verdelen het vocht gelijkmatig over de luier, zodat de luier niet gaat hangen. Pampers Premium Protection Active Fit is beschikbaar in de maten 3, 4, 4+, 5, 5+ en 6.


Pampers Baby Dry
De Pampers Baby Dry luiers zijn al een tijdje op de markt. De Baby Dry luiers zijn speciaal gemaakt om je kleintje ’s nachts droog te houden, en zijn er in de maten 2 t/m 6. De 3 absorberende banen zorgen voor een gelijkmatige verdeling van het vocht, en de microparels (die tot wel 30 keer hun eigen gewicht kunnen absorberen) houden het vocht vast, zodat je kleintje droog blijft gedurende de hele nacht.


Pampers Baby Dry Pants
De Pampers Baby Dry Pants zijn de vervanger van Pampers Easy Up. Baby Dry Pants zijn luierbroekjes, en dus zeer makkelijk aan en uit te trekken. Je trekt ze aan net als gewoon ondergoed. De flexibele band bij de taille zorgt ervoor dat het luierbroekje altijd goed aansluit, maar nooit te strak zit (tenzij je een te kleine maat aantrekt). Verder hebben ze dezelfde kenmerken als de Baby Dry luiers. Superhandig dus wanneer je kleintje niet meer stil wil liggen op de commode (we horen je denken: ‘Mijn kleintje heeft nooit stil gelegen”).


Pampers Sleep&Play
De Pampers Sleep&Play is de budgetvariant van Pampers. Wellicht is dit niet de beste optie voor in de nacht, maar voor overdag is dit een prima luier. Ken je de Pampers Sleep&Play niet? Wellicht ken je ze nog onder de oude naam: Simply Dry. De sneldrogende lagen van de Pampers Sleep&Play nemen het vocht snel op en zorgen ervoor dat de huid van je kleintje droog blijft. Deze luier heeft zoals alle Pampers (en alle andere luiers) rekbare zijkanten en anti-lekrandjes, dus ‘ what go’s in, stays in’. Goedkoop is niet altijd duurkoop. Pampers Sleep&Play is beschikbaar in de maten 2 t/m 6.


Pampers Underjams Boys/Girls
Pampers Underjams zijn ontworpen om de wat oudere kinderen te beschermen tegen het plassen in bed. De lage taille van het de Underjams zorgen er voor dat ze niet zichtbaar zijn, want dat is natuurlijk iets wat je als kind niet wilt. Daarnaast zijn de Pampers Underjams gemaakt van ademend materiaal dat niet het typsche luiergeluid maakt en lijkt op gewoon stof, zodat niemand anders hoort dat je een Underjams draagt. Pampers Underjams zijn beschikbaar voor jongens en meisjes in de maten S/M en L/XL.


Lastig he? Pampers heeft het er volgens ons niet echt makkelijker en duidelijker op gemaakt. We hebben in ieder geval getracht de verschillende soorten Pampers op een rijtje te zetten, en kort uit te leggen wat de kenmerken zijn van deze luiers. Mocht je nog vragen hebben over de verschillende soorten Pampers, laat het ons dan weten in een comment hieronder en we zullen deze vragen proberen te beantwoorden.

Uiteraard kun je alle prijzen van Pampers (en andere merken) vergelijken met behulp van onze vergelijker en onze LuierApp. Je ziet meteen waar je de goedkoopste Pampers kunt kopen.Luiers prijsvergelijker
Pampers Baby Dry Pants
Pampers Baby Dry Pants maat 3 180 stuks
Maat 3 Midi (5-9 kg)
180 luiers
€ 37,49
€ 0,21 per luier
Bekijk
Plein
Pampers Harmonie
Pampers Harmonie maat 2 39 stuks
Maat 2 Mini (4-8 kg)
39 luiers
€ 8,99
€ 0,23 per luier
Bekijk
Voordeeldrogisterij.nl
Pampers Premium Protection
Pampers Premium Protection maat 1 180 stuks
Maat 1 New Born (2-5 kg)
180 luiers
€ 41,53
€ 0,23 per luier
Bekijk
Plein
Pampers Harmonie
Pampers Harmonie maat 1 35 stuks
Maat 1 New Born (2-5 kg)
35 luiers
€ 8,88
€ 0,25 per luier
Bekijk
Voordeeldrogisterij.nl
Pampers Premium Protection
Pampers Premium Protection maat 2 240 stuks
Maat 2 Mini (4-8 kg)
240 luiers
€ 60,96
€ 0,25 per luier
Bekijk
Plein
Pampers Baby Dry Pants
Pampers Baby Dry Pants maat 3 94 stuks
Maat 3 Midi (5-9 kg)
94 luiers
€ 23,99
€ 0,26 per luier
Bekijk
Plein
Pampers Baby Dry Night Pants
Pampers Baby Dry Night Pants maat 4 156 stuks
Maat 4 Maxi (9-15 kg)
156 luiers
€ 40,99
€ 0,26 per luier
Bekijk
Plein
Pampers Baby Dry Night Pants
Pampers Baby Dry Night Pants maat 4 180 stuks
Maat 4 Maxi (9-15 kg)
180 luiers
€ 49,99
€ 0,28 per luier
Bekijk
Plein
Pampers Harmonie
Pampers Harmonie maat 1 180 stuks
Maat 1 New Born (2-5 kg)
180 luiers
€ 51,09
€ 0,28 per luier
Bekijk
Plein
Pampers Baby Dry Pants
Pampers Baby Dry Pants maat 3 19 stuks
Maat 3 Midi (4-9 kg)
19 luiers
€ 5,52
€ 0,29 per luier
Bekijk
Voordeeldrogisterij.nl
Pampers Baby Dry Pants
Pampers Baby Dry Pants maat 3 32 stuks
Maat 3 Midi (5-9 kg)
32 luiers
€ 9,25
€ 0,29 per luier
Bekijk
Voordeeldrogisterij.nl
Pampers Baby Dry
Pampers Baby Dry maat 3 222 stuks
Maat 3 Midi (6-10 kg)
222 luiers
€ 64,49
€ 0,29 per luier
Bekijk
Plein
Pampers Premium Protection
Pampers Premium Protection maat 3 204 stuks
Maat 3 Midi (5-9 kg)
204 luiers
€ 60,29
€ 0,30 per luier
Bekijk
Plein
Pampers Baby Dry
Pampers Baby Dry maat 5 26 stuks
Maat 5 Junior (11-23 kg)
26 luiers
€ 7,95
€ 0,31 per luier
Bekijk
Voordeeldrogisterij.nl
Pampers Harmonie Hybrid - toplaag
Pampers Harmonie Hybrid - toplaag maat 1-8 108 stuks
Maat 1-8 (3-16 kg)
108 luiers
€ 33,79
€ 0,31 per luier
Bekijk
Plein

Vragen en reacties

Remove stars inactive Star empty Star empty Star empty Star empty Star empty